spaservice.bg
гр. София, бул. Витоша 72 |  
  +359 898535501 | +359 887567770  
   


Спа сервиз и инженеринг е компания, която предлага интелигентни инженерни и технологични решения за Вашия басейн, парна баня и СПА.

Ние сме ексклузивен партньор на водещи Немски и Швейцарски производители и сме вдъхновени от качествата на продуктите и техния дълъг живот, ниски разходи за поддръжка и експлоатация. Професионалната ни етика е водеща в препоръките към клиентите ни за избор на оборудване, а именно продукти, които да Ви служат у дома или в бизнеса Ви дългосрочно с минимални разходи във връзка с ползването им.

Като професионалисти, с опит в изграждането и поддръжката на басейни, парни бани и спа съоръжения в термални зони, знаем, че зад красивия дизайн е скрит един от най-важните елемени на релакс и уелнес центровете, а именно технологията. Тя е и най- сериозната инвестиция и е често пренебрегвана за сметка на други пера в тези пространства. Нашата философия е, че качеството на водата в басейните и качеството на оборудването в парните бани са основните критични и най-важни точки. Нашите продукти са сертифицирани и произведени в Германия и отговарят на всички съвременни стандарти за качество по отношение на дългосрочност на работата им, уникални патентовани системи, множество референции в цял свят.Нашия екипПродукти

LED - спотове и пиезо пуш-бутони

LED - спотове и пиезо пуш-бутони

Температурни сензори

Температурни сензори

Система за разпръскване на солен разтвор

Система за разпръскване на солен разтвор

Дисплей

Дисплей

Каталози Nordman

Каталози Nordman

Контролни системи

Частни басейн

Монтажни втулки за спотове и пуш бутони

Преглед монтажни материали