spaservice.bg
гр. София, бул. Витоша 72 |  
  +359 898535501 | +359 887567770  
   


Спа сервиз и инженеринг е компания, която предлага интелигентни инженерни и технологични решения за Вашия басейн, парна баня и СПА.

Ние сме ексклузивен партньор на водещи Немски и Швейцарски производители и сме вдъхновени от качествата на продуктите и техния дълъг живот, ниски разходи за поддръжка и експлоатация. Професионалната ни етика е водеща в препоръките към клиентите ни за избор на оборудване, а именно продукти, които да Ви служат у дома или в бизнеса Ви дългосрочно с минимални разходи във връзка с ползването им.

Като професионалисти, с опит в изграждането и поддръжката на басейни, парни бани и спа съоръжения в термални зони, знаем, че зад красивия дизайн е скрит един от най-важните елемени на релакс и уелнес центровете, а именно технологията. Тя е и най- сериозната инвестиция и е често пренебрегвана за сметка на други пера в тези пространства. Нашата философия е, че качеството на водата в басейните и качеството на оборудването в парните бани са основните критични и най-важни точки. Нашите продукти са сертифицирани и произведени в Германия и отговарят на всички съвременни стандарти за качество по отношение на дългосрочност на работата им, уникални патентовани системи, множество референции в цял свят.Нашия екипПродукти

Изолация за тръби ECOTHERM

Вход пара

Вход пара

Панели за пуш-бутони с корпус за вграден монтаж

Панели за пуш-бутони с корпус за вграден монтаж

Преглед монтажни материали

Монтажни втулки за спотове и пуш бутони

LED - спотове и пиезо пуш-бутони

LED - спотове и пиезо пуш-бутони

Система за разпръскване на солен разтвор

Система за разпръскване на солен разтвор

Каталози Nordman

Каталози Nordman